شهرستان بهار با بهرهمندی از پنج واحد فعال پرورش بوقلمون، سالانه ۳۴۲ تُن گوشت تولید میکند که علاوه بر تامین نیاز استان، به سایر نقاط کشور نیز صادر میشود.
ولی الله گودینی در گفتوگو با نمابان و به نقل از ایسنا با اشاره به رتبه نخست شهرستان بهار در سطح استان در تولید گوشت بوقلمون، اظهار کرد: شهرستان بهار دارای پنج واحد فعال پرورش بوقلمون با ۵۰ هزار و ۲۴۰ قطعه جوجهریزی بوده که این واحدها دارای سالیانه ۳۴۲ تُن تولید گوشت بوقلمون هستند.
وی افزود: گوشت بوقلمون تولید شده شهرستان بهار علاوه بر مصرف استان به سایر استانها نیز ارسال میشود.
گودینی، با اشاره به توجیه اقتصادی و درآمدزایی بالا و اشتغال پرورش بوقلمون برای سرمایهگذاری، گفت: افرادی که تمایل به سرمایهگذاری در این حوزه دارند مطمئنا سرمایهگذاری خوبی را از نظر درآمدزایی و توجیه اقتصادی طرح پیش رو خواهند داشت.
وی بیان اینکه بازار گوشت بوقلمون در کشور تامین است، تأکید کرد: نیاز است که با توجه به خواص گوشت بوقلمون با فرهنگسازی لازم مصرف گوشت بوقلمون به ویژه در فصول سرد پاییز و زمستان در سبد غذایی خانوادههای ایرانی بیش از پیش جا داده شود.
گودینی تصریح کرد: گوشت بوقلمون منبع غنی از سلنیوم، روی، ویتامینهایB۶،B۱۲، بوده که در تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت متابولیسم نقش حیاتی دارد.
وی اضافه کرد: سن کشتار بوقلمون نر حدود ۱۴ تا ۲۲ هفتگی و بوقلمون ماده ۱۴ تا ۱۶ هفتگی است و معمولاً بهطور میانگین در این سن بوقلمون نر ۱۰ تا ۲۰ و بوقلمون ماده ۶ تا ۱۲ کیلوگرم وزن دارد، ضمن اینکه معمولاً بازدهی لاشه بوقلمون بسیار بالاست و یک بوقلمون زنده حدود ۷۵ تا ۸۵ کیلوگرم وزن دارد.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
بدون دیدگاه