شیوع تب برفکی همراه با گران شدن نهادههای اساسی، تولید شیر و گوشت را تا ۲۰ درصد کاهش داده و پیشبینی میشود تولید شیرخام امسال به ۹ میلیون تن برسد.
به گزارش نمابان و به نقل از خبرگزاری تسنیم، عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین 15 تا 20 درصد کاهش یافته است.
مجتبی عالی پیشبینی کرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به 9 میلیون تن برسد، در حالی که برآورد اولیه برای امسال 13 میلیون تن بود.
وی افزود: علاوه بر تب برفکی، کمبود و افزایش قیمت نهادههای اساسی مانند کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری تسنیم
بدون دیدگاه