آرد روستایی در مسیر تحول؛ وعده تبدیل کامل تا پایان سال در ایلام

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از برنامه‌ریزی برای تبدیل کامل آرد روستایی تا پایان سال خبر داد و تاکید کرد که نانوایی‌های منتخب با تسهیلات ویژه به سیستم دوگانه‌سوز مجهز خواهند شد.

آرد روستایی در مسیر تحول؛ وعده تبدیل کامل تا پایان سال در ایلام
سامان تهرانی
سامان تهرانی
نویسنده

به گزارش نمابان و به نقل از خبرگزاری تسنیم از ایلام، سجاد غلامی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام، روز پنجشنبه در کارگروه رصد و پایش گندم، آرد و نان شهرستان سیروان، با تاکید بر اجرای دقیق طرح «چهارشنبه‌های آرد و نان» به عنوان یک اقدام ایجابی از سوی استانداری، اظهار کرد: از مجموع 13 نانوایی شهرستان که به بنیاد برکت معرفی شده بودند، 10 واحد برای دریافت تسهیلات در نظر گرفته شده‌اند. 

وی افزود: ضروری است با پیگیری‌های لازم، اطمینان حاصل شود که این واحدها به سیستم دوگانه‌سوز مجهز شوند تا پایداری تولید تضمین گردد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام همچنین از یک تحول مهم در کیفیت آرد خبر داد و گفت: آرد مخصوص روستاییان و عشایر استان در یک فرآیند اصلاحی، به آرد کامل تبدیل خواهد شد. این طرح که قرار است تا پایان ماه آینده به صورت کامل اجرایی شود، گامی اساسی در جهت ارتقای سلامت نان مردم منطقه محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سامانه «نانینو»، تأکید کرد: اطلاعات دقیق نانوایی‌ها از این سامانه استخراج شده و آرد شناور (سهمیه‌ای) بر اساس عملکرد واقعی واحدها تخصیص می‌یابد. 

غلامی خاطرنشان کرد: نانوایی‌هایی که عملکرد مطلوب‌تری داشته باشند، سهمیه آرد بیشتری دریافت خواهند کرد. همچنین، نظارت مستمر بر رعایت ساعات پخت در شیفت‌های سه‌گانه صبح، ظهر و عصر الزامی است.

وی نظارت مستمر و برخورد قاطع قانونی با واحدهای متخلف را از اولویت‌های اصلی عنوان کرد و گفت: لزوم پیوست رسانه‌ای قوی‌تر از سوی جهاد کشاورزی شهرستان‌ها ضرورت دارد.

 وی با تاکید بر اهمیت آگاهی‌بخشی به مردم، افزود: باید فرهنگ‌سازی صورت گیرد تا شهروندان نان سالم را بشناسند و در انتخاب خود آگاهانه عمل نمایند. پیگیری جذب تسهیلات برای نوسازی و اصلاح قیمت نان نیز همواره در دستور کار است.

نظارت‌ها در حوزه آرد و نان «مچ‌گیری» نیست/ هدف رفع مشکلات و ارتقای کیفیت نان است

باقر عالمی، فرماندار شهرستان سیروان نیز با تأکید بر لزوم هم‌افزایی و تعامل در تمامی بخش‌ها، بر رویکرد پیشگیرانه و اصلاحی در حوزه پخت نان، اظهار کرد: برای رضای خداوند و خدمت به مردم، همه دستگاه‌ها باید با هم‌افزایی و تعامل فعالیت کنند و هدف از نظارت‌ها مچ‌گیری نیست، بلکه پیگیری رفع مشکلات و کمک به بهبود وضعیت موجود است.

وی پایش مستمر عملکرد نانوایی‌ها را عاملی مهم در ارتقای کیفیت نان در سطح شهرستان دانست و افزود: این پایش‌ها باید به‌صورت هدفمند انجام شود.

 فرماندار سیروان همچنین بر اهمیت مقوله آموزش تأکید کرد و گفت: برگزاری کارگاه‌های عملی برای نانوایان ضروری است تا ضمن ارتقای مهارت‌ها، کیفیت تولید نان نیز افزایش یابد.

وی همچنین خواستار شد که بازدیدها و نظارت‌ها از حالت گزارش‌محور و مقطعی خارج شده و اثربخش، کارشناسی و در مسیر اصلاح و بهبود شرایط قرار گیرند.

فرماندار سیروان با اشاره به دغدغه‌های زیرساختی نانوایان خواستار توجه ویژه به حمایت‌های مالی شد و گفت: در بحث تسهیلات بانکی، لازم است حمایت‌های لازم به‌ویژه برای دوگانه‌سوز شدن واحدها و بهبود زیرساخت‌ها در نظر گرفته شود.

عالمی همچنین بر اهمیت شفافیت در توزیع آرد تأکید کرد و ساماندهی دقیق جامعه آماری عشایری و روستایی را برای راستی‌آزمایی اطلاعات توزیع، حیاتی برشمرد.

فرماندار سیروان یکی از دغدغه‌های مهم شهرستان را استقرار نمایندگی تعزیرات حکومتی دانست و تصریح کرد: حضور تعزیرات در سطح شهرستان می‌تواند نقش موثری در تسریع رسیدگی به تخلفات داشته باشد و از تضییع حقوق مردم جلوگیری کند.

وی گفت: نانوایی‌های متخلف باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند تا کیفیت نان در شهرستان سیروان مطابق با استانداردهای لازم ارتقا یابد.

انتهای پیام/180/

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

قیمت زنده طلا، سکه، دلار و ارز
پز نیست سبک زندگیمه / محمدرضا گلزار در جشن کریسمس در دبی