کاسرول هویج، غذای سنتی و خوشمزه کریسمس در فنلاند، با طعمی دلپذیر و روشی ساده آماده میشود؛ در ادامه رازهای پخت این خوراک زمستانی را کشف کنید.
برای درست کردن این غذای خوشمزه، برنج را بشویید و با شیر و آب در قابلمه بجوشانید. حرارت را کم کنید و حدود ۲۵ دقیقه بپزید تا نرم شود. بگذارید کاملا خنک شود.
برنج خنکشده را با شیره، نمک، فلفل و زنجبیل مخلوط کنید. هویج رندهشده و تخممرغ را اضافه کنید. مواد را در ظرف نسوز بریزید، روی آن پودر نان بپاشید و تکههای کره را قرار دهید.
کاسرول را بپزید تا رویه طلایی و کمی تیره شود. در ادامه با طرز تهیه این کاسرول با جزئیات آشنا خواهیم شد.
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
| برنج دانهکوتاه یا دانهمتوسط | ۱/۲ پیمانه |
| شیر | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
| هویج پوستکنده و ریز رندهشده | ۵۰۰ گرم |
| شربت رقیق | ۲ قاشق غذاخوری |
| زنجبیل تازه رندهشده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
| تخممرغ بزرگ | ۱ عدد |
| پودر نان | ۶ قاشق غذاخوری |
| کره | ۲ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل | به میزان لازم |
بعد از این که برنج پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط کاملاً خنک شود.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، برنج پخته را با شیره، نمک، فلفل و زنجبیل مخلوط کنید.
هویج رندهشده و تخممرغ زدهشده را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.
ترکیب را داخل یک ظرف نسوز فر بریزید. روی سطح مواد، پودر نان را بپاشید.
تکههای کره را روی آن قرار دهید و با قاشق روی سطح خوراک چند شیار یا نقش ایجاد کنید.
ظرف را در طبقهی میانی فر بگذارید و به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بپزید، تا سطح خوراک کمی تیره شود.
ظرف را از فر خارج کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت دهید، سپس آن را سرو کنید.
در هنگام پخت شیر و برنج در قابلمه را مرطوب کنید و سپس روی قابلمه بگذارید تا شیر و برنج سر نرود.
در هنگام پخت برنج هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
قبل از اضافه کردن دیگر مواد، از خنک بودن ترکیب برنج به طور کامل اطمینان حاصل کنید، زیرا در غیر این صورت بعد از اضافه کردن مواد دیگر، تخممرغ در آن لخته خواهد شد.
اگر زنجبیل تازه ندارید، میتوانید از زنجبیل پودری استفاده کنید.
اگر شیره سبک در دسترس ندارید، میتوانید از عسل یا شکر قهوهای استفاده کنید.
در صورتی که میخواهید از شکر قهوهای استفاده کنید، آن را با مخلوط شیر گرم کاملاً حل کنید و بعد هویج را اضافه کنید.
منبع: اکالا
بدون دیدگاه