بستنی خشک؛ دسر جدید یا تهدیدی برای سلامت؟

بستنی خشک که با حذف کامل آب تولید می‌شود، این روزها در میان دسرهای محبوب جای گرفته؛ اما آیا مصرف آن برای سلامتی بی‌خطر است؟

بستنی خشک؛ دسر جدید یا تهدیدی برای سلامت؟
سامان تهرانی
سامان تهرانی
نویسنده

بستنی خشک (یا بستنی منجمد) نوعی دسر است که از شیر، خامه، شکر و دیگر طعم دهنده ها ساخته می شود، اما به جای اینکه به صورت مایع یا نرم سرو شود، به صورت پودر یا ذرات خشک عرضه می شود. این نوع بستنی معمولاً در فرآیندهای خاصی تولید می شود که آب موجود در آن به طور کامل حذف می شود، به همین دلیل به آن «خشک» گفته می شود. در این مقاله به بررسی مفهوم بستنی خشک، روش های تولید آن، خواص و مزایای آن، و همچنین نگرانی های مربوط به سلامت آن خواهیم پرداخت.

 

منبع: خبر فوری

اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

قیمت زنده طلا، سکه، دلار و ارز
قاب تاریخ | زیبایی خیره‌کننده افسانه بایگان در «دبیرستان» سال ۶۵