برداشت ۲۵۰۰ تن زردک ایرانی از دشت‌های خرانق اردکان آغاز شد؛ راز موفقیت کشاورزان چیست؟

با شروع فصل برداشت زردک در دشت‌های تاریخی خرانق اردکان، انتظار می‌رود بیش از ۲۵۰۰ تن از این محصول با ارزش از ۵۵ هکتار زمین کشاورزی برداشت شود.

برداشت ۲۵۰۰ تن زردک ایرانی از دشت‌های خرانق اردکان آغاز شد؛ راز موفقیت کشاورزان چیست؟
سامان تهرانی
سامان تهرانی
نویسنده

حامد رجبی‌زاده رئیس مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اردکان همزمان با آغاز برداشت زردک(هویج ایرانی) در دشت‌های تاریخی خرانق این شهرستان، در گفت‌وگو با نمابان و به نقل از ایسنا، از کشت این محصول در ۵۵ هکتار از مزارع این منطقه خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲۵۰۰ تن زردک از این مزارع برداشت شود.

وی با بیان این که خرانق به دلیل آب شیرین و خاک حاصلخیز یکی از قطب‌های اصلی تولید زردک در کشور است، اظهار کرد: برداشت این محصول از اوایل دی‌ماه شروع شده و با میانگین عملکرد ۴۵ تن در هکتار، محصولی باکیفیت و ارگانیک را روانه بازار می‌کنیم.

این مسئول با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد زردک خرانق، افزود: این محصول به دلیل طعم شیرین، کیفیت بالا و کشت ارگانیک، به‌عنوان یک محصول شاخص و شناسنامه‌دار استان شناخته می‌شود و علاوه بر مصرف تازه، در تهیه غذاهای سنتی مانند قلیه، آش، ترشی و مربا کاربرد گسترده‌ای دارد.

وی، زردک را منبع غنی از آنتی‌اکسیدان، پتاسیم و ویتامین‌ها دانست و تأکید کرد: این محصول در حفظ سلامت قلب، پیشگیری از بیماری‌ها و بهبود عملکرد گوارش مؤثر است.

رجبی‌زاده در پایان با اشاره به نقش جشنواره‌های محلی در احیای محصولات بومی، گفت: برگزاری جشنواره‌های زردک نه‌تنها باعث معرفی این محصول اصیل و تقویت اقتصاد محلی می‌شود، بلکه گردشگری منطقه را رونق بخشیده و توجه ملی را به ظرفیت‌های کشاورزی بومی معطوف می‌کند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

📢 مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 271397
۰۱ دی ۱۴۰۴ | ساعت: ۱۶:۰۱ | بازدید: 0
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

قیمت زنده طلا، سکه، دلار و ارز
عکس| سفر زمان؛ چهرۀ «افسانه بایگان» در 25 سالگی در دومین فیلمش؛ سال 65