تحقیقات جدید نشان میدهد برخی رنگهای خوراکی مصنوعی موجود در غذاهای بستهبندی شده میتوانند باعث تغییرات رفتاری و واکنشهای آلرژیک در کودکان شوند.
شواهد حاصل از آزمایشهای بالینی، تحقیقات حیوانی و بررسیهای نظارتی، رنگهای خاصی را به تغییرات رفتاری و واکنشهای آلرژیک مرتبط میدانند. محققان در این تحقیق به بررسی رنگهای خوراکی رایج در غذاهای بستهبندی شده، ارتباط بالقوه آنها با اختلال کمتوجهی یا بیشفعالی، واکنشهای آلرژیک و تنفسی، تعاملات میکروبیوم روده در کودکان و جایگزینهای طبیعی برای این رنگها پرداختند.

منبع: خبر فوری
بدون دیدگاه