بازرسان بهداشت شرق اهواز پس از گزارشهای مردمی، یک کارگاه تولید ترشیجات غیرمجاز را کشف و بیش از ۲۰ تن محصول فاقد استانداردهای بهداشتی را توقیف کردند.
مردانی افزود: در پی دریافت گزارشهای مردمی و بررسیهای دقیق، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شرق اهواز موفق به شناسایی و کشف یک کارگاه غیرمجاز تولید ترشیجات غیربهداشتی شدند که طی هماهنگیهای لازم با مراجع قضایی و در حضور نماینده دادستان و قاضی تعزیرات حکومتی، بیش از 20 تن ترشیجات فاقد مشخصات بهداشتی و غیرمجاز توقیف گردید و محل مذکور به دلیل تخلفات بهداشتی و تولید محصولات ناسالم پلمب شد.
وی افزود: این محصولات غیربهداشتی که میتوانستند سرمنشأ انواع بیماریها باشند، از چرخه مصرف خارج شدهاند و این اقدام، نه تنها گامی در مسیر حفظ بهداشت عمومی است، بلکه پیامی روشن به سودجویانی است که سلامت مردم را به خطر میاندازند.
رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز تأکید کرد: همشهریان هنگام خرید محصولات غذایی، به ویژه فرآوردههایی مانند ترشیجات، باید به وجود پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء و مشخصات کامل تولیدکننده دقت کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و موارد غیربهداشتی در مراکز تهیه و توزیع و یا فروش مواد غذایی و اقلام بهداشتی، مراتب را از طریق شماره تلفن سامانه 190 اطلاع دهند.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری تسنیم
بدون دیدگاه