قورمه مرغ؛ طعمی ماندگار که سفره‌تان را متحول می‌کند!

اگر از خوراک‌های معمولی مرغ خسته شده‌اید، قورمه مرغ با ترکیبی بی‌نظیر از سبزیجات و گردو می‌تواند انتخابی تازه و خوش‌عطر برای سفره‌های شما باشد.

قورمه مرغ؛ طعمی ماندگار که سفره‌تان را متحول می‌کند!
سامان تهرانی
سامان تهرانی
نویسنده

همشهری آنلاین: قورمه مرغ نوعی خورش بسیار لذیذ و خوشمزه است که از ترکیب مرغ با سبزی خورشتی، گردو، بادمجان و… تهیه می‌شود.

5289568

 به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد.

قورمه مرغ نوعی خورش بسیار خوشمزه است که از ترکیب سبزی قورمه با گردو، بادمجان و مرغ تهیه می‌شود و طعم جذابی دارد. اگر دوست دارید این خورش خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه قورمه مرغ همراه ما باشید.

مواد لازم

مغز ران: ۴ تکه

پودر گردو: ۲ قاشق غذاخوری

پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: نیم قاشق غذاخوری

سبزی قورمه سبزی: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری سرپر

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

بادمجان سرخ شده: ۵ تا ۷ عدد

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل و کمی زردچوبه مزه‌دار کنید.

کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

حالا تکه‌های مرغ را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

توی همان ماهیتابه گردوی پودر شده را داخل روغن بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید.

حالا پیازداغ را اضافه کنید و با گردو چند دقیقه تفت بدهید.

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی و رب انار را داخل ماهی تابه بریزید و یک دقیقه تفت بدهید، سپس سبزی قورمه سرخ شده را اضافه کنید و همراه با مواد مخلوط کنید.

حالا یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید و مرغ‌های سرخ شده را داخل خورش بچینید.

درب ماهیتابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ بپزد و خورش جا بیفتد.

یکی دو ساعت بعد که خورش کاملا جا افتاد و به روغن آمد، بادمجان‌های سرخ شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد قورمه مرغ خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.

 

منبع: برترین‌ها

📢 مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 226554
۲۷ آذر ۱۴۰۴ | ساعت: ۵:۱۸ | بازدید: 0
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

قیمت زنده طلا، سکه، دلار و ارز
شراره رخام: بهترین پارتنر برای من مهران مدیریه: چقدر انسان و شریف بود وقتی…