با این دستور ساده و سریع، توپک خرمای پروتئینی درست کنید و به بچهها و ورزشکاران یک میانوعده انرژیبخش و سالم هدیه دهید.
برای آماده کردن توپک خرما لازم است خرما را پوره کرده و به آن کره بادام زمینی، آرد جو دوسرپرک، پودر پروتئین و مغزیجات خرد شده را اضافه کنید و آنها را هم بزنید.
توپکها را در کنجد و مغزیجات بغلتانید. در ادامه با طرز تهیه توپک خرما پروتئینی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
| خرمای نرم | 8 عدد |
| کره بادام زمینی | 2 قاشق غذاخوری |
| آرد جودوسر پرک | 3 قاشق سوپخوری |
| پودر پروتئین | 3 قاشق سوپخوری |
| مغزیجات خرد شده | به میزان دلخواه |
| کنجد | به میزان دلخواه |
هسته خرماها را جدا کنید سپس آنها را پوست بگیرید و به کمک گوشتکوب برقی یا چنگال پوره و له کنید.
به خرماها کره بادام زمینی، آرد جو دوسرپرک و پودر پروتئین را اضافه کنید. مواد را خوب و کامل هم بزنید.

بخشی از مغزیجات خرد شده را به توپکها اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید.
تکهای از مواد توپ را بردارید و در دست به صورت گرد شکل دهید.
سپس آن را در ترکیب کنجد و مغزیجات خرد شده بلغتانید.
توپکها را در ظرف مناسب برای سرو بچینید. میتوانید این توپکها را در یک ظرف در بسته در بیرون از یخچال نگه دارید.
میتوانید به جای کره بادام زمینی از ارده هم استفاده کنید.
برای لایه بیرونی توپکها میتوانید از کنجد و مغزیجات یا یکی از این دو به تنهایی استفاده کنید.
بهتر است این توپکها را در یخچال نگذارید تا سفت نشوند.
میتوانید توپک نارگیل را در پودر نارگیل بغلتانید.
منبع: اکالا
بدون دیدگاه