از چای سنتی تا قهوههای مدرن و شکلاتهای داغ، نوشیدنیهای گرم پاییزی نه تنها گرما بلکه لحظات خاطرهسازی را برای شما به ارمغان میآورند.
در گذشته تنها نوشیدنی داغ محبوبی که وجود داشت، چای بود که همیشه دوست و آشنا را در کنار هم جمع میکرد و بهانهای برای یک گفتگوی کوتاه و یا دید و بازدیدهای خانوادگی بود. با گذشت زمان کم کم نوشیدنیهای جدید مانند قهوه هم جای خود را در میان مردم باز کردند و امروزه در دنیای مدرن نوشیدنیهای داغ بسیار زیادی در کافهها و رستورانها موجود است که یا پایه قهوه دارند و یا با شیر و شکلات تهیه میشوند.
از انواع قهوه گرفته تا شکلات داغ و انواع شیرها که با کف و خامه و شکلات تهیه میشوند، همگی نوشیدنیهای مطبوعی هستند و طرفداران بسیار زیادی دارند. با توجه به شروع فصل سرما، خوردن نوشیدنیهای داغ بسیار دلچسب است. ما در این مطلب میخواهیم 5 مدل نوشیدنی داغ بسیار خوشمزه و آسان را به شما آموزش بدهیم که میتوانید با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آنها لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی زعفرانی
طرز تهیه نوشیدنی زعفرانی
نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلولهای باقی نماند.
بقیه شیر را با شکر، پودر پسته، زعفران دم کرده و گلاب داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.
وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی شکلاتی
طرز تهیه نوشیدنی کاکائویی
نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلولهای باقی نماند.
بقیه شیر را با شکلات تلخ رنده شده، پودر فندق و پودر کاکائو و شکر داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.
وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی نارگیلی
طرز تهیه نوشیدنی نارگیلی
نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلولهای باقی نماند.
بقیه شیر را با شکر، شکلات سفید خرد شده و پودر نارگیل و وانیل داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.
وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی گل محمدی
طرز تهیه نوشیدنی گل محمدی
نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلولهای باقی نماند.
بقیه شیر را با شکر، پودر بادام و پودر گل محمدی داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.
وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی پستهای
طرز تهیه نوشیدنی پستهای
نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلولهای باقی نماند.
بقیه شیر را با شکر، پودر پسته و پودر هل داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.
وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.
منبع: خبر فوری
بدون دیدگاه