طرز تهیه کیک پودینگ سه رنگ مخصوص شب یلدا؛ ترکیبی شگفت‌انگیز که نباید از دست بدهید!

این کیک پودینگ سه رنگ با لایه‌های جذاب و طعمی بی‌نظیر، بهترین انتخاب برای شب یلداست که با مواد ساده و دستور آسان می‌توانید در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه کیک پودینگ سه رنگ مخصوص شب یلدا؛ ترکیبی شگفت‌انگیز که نباید از دست بدهید!
سامان تهرانی
سامان تهرانی
نویسنده

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این کیک خوشمزه، اسفناج را پوره کنید، تخم‌مرغ و شکر را هم بزنید و ماست و پوره اسفناج را اضافه کنید. آرد الک‌شده را کم کم مخلوط کنید، مایه را در قالب ریخته و کیک را بپزید تا خنک شود.
 
برای پودینگ، زرده، شکر، شیر، نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و سپس کره، خامه و وانیل را بیفزایید. بعد از خنک شدن، آن را روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید.
 
ژله را آماده و آن را روی پودینگ بریزید، دانه‌های انار را اضافه کرده و بگذارید کاملاً ببندد. در ادامه با طرز تهیه این کیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کیک پودینگ سه رنگ برای 8 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
اسفناج ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه
ماست غلیظ ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
زست لیمو یا پرتقال (اختیاری) ۱/۴ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای لایه پودینگ

مواد لازم مقدار مورد نیاز
شیر ۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ و نیم قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای لایه ژله انار

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پودر ژله انار ۱ بسته
دانه‌های انار ۱ پیمانه

کیک پودینگ سه رنگ
 
همزمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
 
آرد سفید را با بیکینگ‌پودر مخلوط کنید و سپس آن را ۳ بار الک کنید.

مرحله دوم: تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید

تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه بزرگ بشکنید. وانیل را هم به تخم‌مرغ اضافه کنید و آن را با همزن برقی خوب هم بزنید.
 
شکر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا ترکیبی کرم‌رنگ و کشدار حاصل شود.
 
بعد از این که تخم‌مرغ و شکر خوب با هم مخلوط شدند، ماست را هم به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: پوره اسفناج را اضافه کنید

پوره اسفناج را هم به مواد کیک اضافه کنید و آن را مجددا با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.
 
بعد از این که پوره اسفناج کاملا با دیگر مواد یکدست شد، زست پرتقال یا لیمو را هم اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

مرحله چهارم: آرد را کم کم اضافه کنید

آرد و بیکینگ‌ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد کیک اضافه کنید و آن را با همزن دستی به آرامی و تنها در یک جهت هم بزنید تا گلوله آرد در آن باقی نماند.
 
یک قالب مستطیلی با ابعاد ۳۰ در ۴۰ انتخاب کنید. این قالب را چرب و سپس آرد پاشی کنید.

مرحله پنجم: کیک را بپزید

مایه کیک را در قالب بریزید و بگذارید ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بماند و بپزد.
 
بعد از ۳۰ دقیقه میزان پخت کیک را با یک خلال دندان تست کنید.
 
کیک را از قالب بیرون بیاورید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. در همین حین شروع به آماده کردن لایه پودینگ کنید.

مرحله ششم: پودینگ را آماده کنید

زرده تخم‌مرغ را به همراه شکر در یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
 
در حین همزدن این ترکیب، کم کم شیر را به پودینگ اضافه کنید.
 
سپس نشاسته ذرت را هم به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله‌ای از نشاسته در آن باقی نماند.
 
آرد سفید را هم کم کم به مواد اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله هفتم: پودینگ را روی حرارت بگذارید

همه مواد را در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. مواد را به صورت دائم هم بزنید تا ته نگیرد.
 
وقتی پودینگ کمی غلیظ شد و قوام گرفت، کره را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید.
 
وقتی مواد غلظتی بیشتر از غلظت فرنی پیدا کردند، خامه هم‌دمای محیط و وانیل را هم به آن اضافه کنید و مواد را مجددا هم بزنید.

مرحله هشتم: بگذارید پودینگ خنک شود

بعد از این که مواد به غلظت مناسب رسیدند، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
 
درون قالبی که کیک را در آن پختید یک لایه کاغذ روغنی بیندازید و کیک را به آن برگردانید.
 
سپس پودینگ خنک شده را روی کیک اضافه کنید و روی آن را با پشت قاشق صاف و یکدست کنید.
 
بعد از این کار کیک را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا لایه پودینگ روی آن خودش را بگیرد.

مرحله نهم: ژله را آماده کنید

پودر ژله را با توجه به دستورالعمل نوشته شده روی پاکت آماده کنید. بگذارید ژله هم‌دمای محیط شود.
 
سپس آن را به روی لایه پودینگ اضافه کنید. روی ژله دانه‌های انار را با قاشق اضافه کنید.
 
کیک را مجددا داخل یخچال بگذارید تا ۳ ساعت بماند و کاملا ببندد.

مرحله دهم: کیک پودینگ سه رنگ را سرو کنید

بعد از ۳ ساعت کیک را به کمک کاغذ روغنی از قالب بیرون بیاورید. آن را به شکل دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک پودینگ سه رنگ

در ادامه با بعضی نکات آشنا خواهیم شد که به کمک آن می‌توانید این کیک را با بهترین کیفیت آماده کنید:

با توجه به این که زست پرتقال و لیمو برای عطر کیک به آن اضافه می‌شود، می‌توانید با اضافه کردن این زست، وانیل را از دستورپخت حذف کنید یا برعکس. البته استفاده همزمان این دو در کیک نیز مانعی ندارد.
 
اگر از طعم اسفناج در کیک خوشتان نمی‌آید می‌توانید صرفا ۱/۲ لیوان روغن مایع را با دیگر مواد کیک مخلوط کنید و برای داشتن رنگ سبز از پودر ماچا در کیک استفاده کنید.
 
بعد از اضافه کردن آرد، زیاد مواد کیک را هم نزنید تا کیک سفت نشود.
 
به جای چرب کردن و آردپاشی قالب می‌توانید داخل آن کاغذ روغنی بیندازید.
 
بعد از پخت کیک می‌توانید آن را به شکل دایره‌ای برش بزنید و در قالب‌های دایره‌ای بگذارید. به این روش می‌توانید دو لایه بعدی را هم در قالب‌های دایره‌ای به روی کیک اضافه کنید تا هر کیک را در ابعاد یک نفره آماده و سرو کنید.
 
توجه داشته باشید که حتما قبل از اضافه کردن ژله به لایه پودینگی باید به قدر کافی صبر کنید تا لایه پودینگ کاملا آماده شود.
 
منبع: اکالا

📢 مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 122871
۱۵ آذر ۱۴۰۴ | ساعت: ۱۱:۰۴ | بازدید: 0
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

قیمت زنده طلا، سکه، دلار و ارز
سفر زمان | چهرۀ «شمعون، برادر یوسف» ۱۷ سال بعد از سریال یوسف پیامبر در ۶۳ سالگی + عکس