خشکسالیهای شدید و گرمای بیسابقه در مناطق سنتی کشت قهوه عربیکا، کشاورزان را به سمت کشت دانههای روبوستا مقاومتر و پرکافئینتر سوق داده است؛ این تغییر نویدبخش طعمی متفاوت و تلختر در قهوههای جهان از سال آینده است.
در مناطق سنتی کشت دانه عربیکا، خشکسالیهای مکرر، گرمای شدید و کاهش بارندگی باعث کاهش محصول شده است.
در نتیجه، بسیاری از کشاورزان به کشت دانه مقاومتر و پرکافئینتر روبوستا روی آوردهاند. این دانه تلختر است، اما نسبت به گرما و بیماریها مقاومتر بوده و امکان ادامه تولید پایدار قهوه را فراهم میکند.
ر دهه گذشته تولید روبوستا در برزیل بیش از ۸۰٪ افزایش یافته و امسال نیز رشد ۲۲٪ داشته است.
با ادامه این روند، طعم و عطر قهوه برزیلی و حتی قهوههای جهانی ممکن است متفاوت و کمی تلختر شود.
منبع: خبر فوری
بدون دیدگاه