2 ساعت پیش ساعت: ۱۷:۱۶ | بازدید: 4 مدت: | دانلود |

کامران تفتی با دال عدس جنوبی، دل متین ستوده را در «شام ایرانی» برد! جزئیات اولین آشپزی جنجالی او

کامران تفتی در برنامه «شام ایرانی» با پخت دال عدس بوشهری، نه تنها مهارت آشپزی‌اش را به رخ کشید بلکه توجه ویژه متین ستوده را هم به خود جلب کرد.

کامران تفتی ، بازیگر و مجری، با حضور در برنامه «شام ایرانی»، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشت و با پخت یک دال عدس بوشهری اصیل، توجه همگان از جمله متین ستوده ، بازیگر و مهمان آن شب، را جلب کرد. این پیش‌غذای لذیذ، که به سرعت به یکی از دستورهای پرطرفدار در فضای مجازی تبدیل شد، نشان داد که کامران تفتی در آشپزی نیز مهارت دارد. 

آشپزی کامران تفتی

مطمئنم وقتی کامران تفتی این پیش غذای بوشهری رو داخل برنامه شام ایرانی درست کرد، متین ستوده ازش خواسته برای اونم درست کنه

ماهم بریم درستش کنیم:

طرز تهیه دال عدس

دال عدس بوشهری برای ۲ نفر:

عدس قرمز ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

سیب زمینی متوسط یک عدد

پیاز کوچک یک عدد

نمک، پودرسیر، زردچوبه،ادویه ۱۶ قلم به مقدار کافی

رب گوجه یک ق غ

(اگر خواستید دال عدس آبادانی یا خرمشهری درست کنید به جای رب گوجه از عصاره تمر هندی استفاده کنید)

آشپزی کامران تفتی

روغن ۱ ق غ

فقط کافیه همه مواد رو مثل من باهم داخل قابلمه بریزید ، آب جوش اضافه کنید و قابلمه رو بذارید روی شعله متوسط، بعد از پخت ، مواد رو بِلِند کنید تا سوپ دال عدس خوشمزه ای رو تحویل بگیرید. با آب لیمو یا آب نارنج نوش جان کنید


شناسه ویدیو: 80444
۰۱ آذر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

نگاهی به عکس منتشر نشده عروسی باشکوه و مجلل ریما رامین فر، همای سریال پایتخت با امیر جعفری